luni, 5 septembrie 2011

Horoscopul zilei nuntii


Horoscopul zilei nunţii
BERBECUL (21 MARTIE – 20 APRILIE)
Stilul nuntii. Nativilor din zodia Berbec le este reprezentativa tendinta de “a cuceri”. Un “Da!” pripit, dar fericit, rostit intr-o vacanta – eventual in strainatate – sub influenta momentelor romantice abia traite, exprima impulsivitatea ce caracterizeaza nativele din zodia Berbec. Ele nu ezita niciodata, dimpotriva! Cu o fermitate de invidiat, urmeaza intotdeauna glasul inimii. Prezinta farmecul femeii patimase, pline de viata si curaj. Personalitatea sugestiva a mireselor din zodia Berbec asigura nota de originalitate a nuntii. Au idei multe privind pregatirile si sunt foarte active. Se plictisesc repede insa, in momentul in care ajung la detalii. Cu toate ca si ele viseaza la “cum” si “cand” va fi nunta lor, in luarea deciziilor importante se bazeaza pe rationamentul de moment. Astfel, posibilitatea unei cununii serbate brusc nu este exclusa niciodata. Sub influenta unei clipe magice, nunta poate avea loc chiar in timpul concediului petrecut intr-o tara straina. Mireasa nascuta sub semnul Berbecului isi rezerva sau isi cumpara prima rochie de mireasa pe care o gaseste si-i e pe plac. Adora viteza si aventura! Ar fi in stare sa apara in fata bisericii pe un Harley Davidson. Grabita fiind tot timpul, nu ar fi exclus ca mirele sa ramana in urma la intrarea in biserica. Ar fi bine sa faceti o repetitie generala inainte. Locul desfasurarii nuntii trebuie sa fie spatios deoarece miresei Berbec ii place sa fie inconjurata de multi oaspeti, iar daca este invitata la dans, locul nu poate fi nicidecum inghesuit. Ziua nuntii este intr-adevar foarte importanta, deci sunt motivate investitiile in eveniment, insa nu trebuie omisa perioada de dupa nunta. Oricum, temperamentul de foc al miresei Berbec precum si voiosia ei nemarginita garanteaza o nunta originala, palpitanta si memorabila.
Propunerea noastra. Esti in stare sa-ti schimbi radical infatisarea, in noaptea dinaintea marelui eveniment, insa acest lucru nu este tocmai recomandat. Chiar daca e dificil, incearca sa iti stapanesti emotiile si entuziasmul si, pe cat posibil, nu intreprinde nimic iesit din comun.
Accesoriile. Culoarea preferata a nativei din Berbec este rosul, de aceea e bine-venita prezenta “activa” a culorii la cununie. Cu temperamentul de foc al miresei nascute sub semnul Berbecului s-ar potrivi perfect un Ferrari rosu, insa necesarul de culoare poate fi asigurat prin decoratiile mesei festive. Inelul miresei este bine sa contina una din pietrele pretioase favorite ale nativei din Berbec: diamant sau ametist. Ideal ar fi un diamant urias! Pentru ca luna de miere sa nu o plictiseasca pe impulsiva si nelinistita mireasa, se recomanda ca destinatie alegerea unei metropole, de exemplu, New York.
TAURUL (21 APRILIE – 21 MAI)
Stilul nuntii. Tendinta sa dominanta fiind de “a poseda”, nativa din Taur e senzuala si pragmatica. Se poate spune ca sufera de “boala prudentei”, drept urmare ii place rutina si stabilitatea. Natura este sursa ei de energie, de aceea adora plantele si florile. Rochia care i se poriveste urmeaza o linie feminina si romantica, fiind confectionata dintr-un material de calitate foarte buna. Cu deosebita placere foloseste parfumul propriu, adecvat stilului ei clasic si natural. Ca accesorii pentru par, va opta pentru flori naturale. Este bine ca nunta sa aiba loc intr-o curte sau o gradina frumos ingrijita, cu multa verdeata si numeroase flori. Dar nu scumpe! Mai degraba apreciaza bujorii culesi din curtea bunicii, sau florile oferite de prieteni si rude. O supara risipa. Insa florile sunt vitale pentru buna ei dispozitie. Daca ar putea, ar imbraca totul in flori. Fiind nativa unui semn de pamant, este puternic legata de natura. Cadrul ideal pentru serbarea cununiei ar fi un mic paradis sub cerul liber, sau un restaurant in centrul unui parc imens. Meniul festiv, la unison cu afinitatea ei pentru natura, trebuie sa fie bogat in fructe si legume de sezon, in alimente naturale iar muzica indragita este cea sentimentala. Nativa din Taur detesta zgomotul si galagia; prefera atmosfera retinuta, chiar sobra, dorindu-si o ambianta intima. Fiind extrem de incapatanata, e in stare de exemplu sa oblige intreg alaiul la un drum de zeci de kilometri pentru a se cununa la o capela micuta si draguta, asigurand un punct de pornire propice unei casnici fericite.
Propunerea noastra. Ai grija ca din cauza incapatanarii ce te caracterizeaza sa nu te certi cu familia. Frumusetea acestor clipe unice nu trebuie umbrita! Chiar daca apar devieri usoare de la planul ideal, important e sa te simti fericita. Ulterior, problemele se transforma oricum in amanunte nesemnificative.
Accesoriile. Culoarea preferata a nativei din Taur este galbenul. Parul ei arata excelent in compania unor agrafe in forma de fluture, cu pietricele, dar un coc perfect se poate obtine si cu ajutorul unei clame argintii. Un accesoriu original, potrivit miresei nascute sub semnul Taurului, este o pereche gratioasa de sandale, de culoarea piersicii. Piatra ei pretioasa este smaraldul, care poate fi folosita ingenios intr-o floare montata pe inelul ei. Muzica este foarte importanta, sunetele gingase date de mangaierea unei harpe, de exemplu, asigura atmosfera placuta pentru intreaga zi.
GEMENI ( 22 MAI – 21 IUNIE)
Stilul nuntii. Fiind dotata cu o inteligenta deosebita, tendinta dominanta a nativei din Gemeni este de “a-si imagina”. Fiind deschisa mereu pentru idei inovatoare, mireasa din Gemeni experimenteaza cu entuziasm diferitele stiluri de vestimentatie. Nativa isi alege cu greu rochia de mireasa. Dificultatea alegerii este amplificata de faptul ca nativei ii stau bine atat modelele traditionale, cat si cele extravagante. Isi doreste o nunta lejera, dezaproband total rigorile ceremoniale. O caracterizeaza veselia si voia buna nestavilita. Dispune de un veritabil talent in cunoasterea oamenilor. Astfel, va organiza mesele cu pricepere, pentru ca fiecare invitat sa gaseasca o companie placuta. Are o multime de cunostinte si prieteni. Lista invitatilor ei pare sa fie interminabila, mai ales ca selectia se dovedeste a fi dificila. Isi doreste o nunta extrem de originala. Adora micile amanunte picante, astfel ca nu se sfieste sa strabata orasul in lung si-n lat in cautarea lor. Spiritualitatea ei garanteaza reusita. Numai ca, fiind mereu preocupata de cautare si perfectionare, tot timpul liber si-l petrece cu vizitarea magazinelor sau a site-urilor pe Internet. Viitorul sot nu se va bucura de acest lucru, pe buna dreptate, simtindu-se neglijat. Pe deasupra, mereu gasind ceva mai nou si mai bun, nativa din Gemeni se va hotari foarte greu incurcandu-se singura in multitudinea de posibilitati. Aceste neplaceri pot fi evitate prin impartirea sarcinilor celor implicati in pregatiri. Adesea, nativii din Gemeni au ticuri nervoase, isi rod unghiile, fumeaza sau tusesc pentru redresarea corzilor vocale. Acestea trebuie uitate, macar pentru o zi. Stresul oricum agraveaza aceste accese de nervozitate. Este prea putin important daca nu iese totul perfect, cununia nativei din Gemeni fiind indiscutabil o experienta unica. Mai ales daca cei doi care s-au hotarat sa-si uneasca destinele, sunt fericiti si increzatori.
Propunerea noastra. Setea ta de informatii este de nestavilit. Din aceasta cauza, adesea intampini probleme in alegerea variantelor optime privind organizarea nuntii. Excesul de informatii ofera disconfortul alegerii. Stabileste o zi, cu ceva timp inainte cununiei ca data limita pentru luarea deciziilor majore si solicita pareri si sprijin mamei, respectiv iubitului.
Accesoriile. Culoarea preferata a nativei din Gemeni este violetul, iar florile mult indragite de ea sunt zambilele si lacramioarele. I se potriveste un buchet de mireasa dragut si gingas, din flori proaspat culese. Impotrivindu-se vehement tiparelor conservatoare, mireasa din Gemeni va purta cu deosebita placere incaltaminte “trasnita”, originala, haioasa. Destinatia care i-ar staisface curiozitatea in luna de miere este Londra, orasul ei indragit. Cadoul ideal pentru mireasa din Gemeni este un laptop conectat la Internet, care sa-i asigure necesarul de nou, permanent.
RACUL (22 IUNIE – 22 IULIE)
Stilul nuntii. Caracteristica marcanta a nativei din Rac este feminitatea. Bazandu-se tot timpul pe instincte, tendinta permanenta de “a simti” o defineste pe deplin. Pentru nativa din Rac, nunta reprezinta traducerea in viata a visului ei de printesa din copilarie. Feminitatea absoluta ce o cracterizeaza se reflecta in rochia de mireasa, extrem de romantica. Fiind foarte sensibila, are nevoie de multa dragoste si siguranta. Este fericita cand isi vede familia intrunita cu mic cu mare. Fiind profund atasata de origini, o incanta posibilitatea sarbatoririi impreuna cu cei dragi. Nunta este o situatie cat se poate de potrivita in acest sens. Cu atat mai mult, cu cat ea este mireasa adorata si protejata de toti cei prezenti. Locul ideal al cununiei ei, menit sa inspire multa caldura, ar fi acasa. Daca totusi acest lucru nu este posibil, mireasa va fi multumita din plin intr-un hotel sau restaurant intim, de moda veche, ori intr-un castel amplasat in mijlocul unui parc, in preajma unui lac frumos. Dispune de un talent culinar deosebit, innascut. Va testa deci minutios bucataria in care urmeaza sa se gateasca meniul festiv, intuind in acelasi timp noi retete potrivite locului. Iubeste copiii, de aceea vor fi nelipsite din jurul ei domnisoarele de onoare si cosuletele cu petale de trandafiri, atat de potrivite cu firea ei romantica. Nativa din Rac este o foarte priceputa organizatoare. Astfel, ea va coordona atent pregatirile cununiei. Prin felul ei de-a fi, tot ceea ce intreprinde, venindu-i din inima, va insufleti evenimentul. Incarcatura sentimentala isi va pune amprenta asupra atmosferei, facand-o placuta, calda si intima. Emanatia ei de feminitate nu va trece neobservata pentru nici un participant. Fiind o fire nostalgica, profund legata de amintiri, ii sunt foarte importante fotografiile si micile suveniruri incarcate de amintirea unor clipe placute. Astfel, cu mare placere va aranja albume cu fotografii realizate la nunta.
Prpunerea noastra. La aparitia problemelor, acestea fiind inevitabile, e mai indicat sa tii piept problemelor, cautand solutii, decat sa te ascunzi in spatele usilor inchise.
Accesoriile. Perlele veritabile sunt preferatele nativei din Rac. Le va purta cu placere sub forma de sirag sau bratara fina, dar si ca podoaba pentru par. Metalul ei preferat fiind argintul, bijuteriile gratioase ii sunt, de asemenea, dragi. Fiind fermecata de copii, domnisoarele de onoare sunt vitale pentru nunta miresei din Rac.
LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)
Stilul nuntii. Demnitatea si setea de apreciere ce caracterizeaza nativele din Leu, afinitatea pentru lux si buna dispozitie, conduc la un talent actoricesc desavarsit. Tendinta dominanta fiind de “a juca teatru”, dar la modul simpatic si nu cel fals, mireasa nascuta sub semnul zoiacal al Leului, va dori mereu sa fie in centrul atentiei. Cununia este prilejul ideal pentru ca regina, adica mireasa din Leu, sa-si ocupe binemeritatul tron. Sa fie adorata si ravnita de toata lumea. Splendoarea trebuie sa fie caracteristica principala a rochiei ei de mireasa, deoarece prin felul ei de a fi, stie sa poarte cu prestanta o rochie pompoasa. E orgolioasa, mandra, dar si romantica, generoasa si amabila. Un castel s-ar potrivi cel mai bine ca loc al desfasurarii marelui eveniment, mai ales daca ea soseste intr-un Rolls-Royce… Adorand stralucirea soarelui, nu-i displace nici ideea cununiei intr-un loc insorit, undeva in strainatate. Daca acestea nu sunt permise de situatia financiara, creativitatea tipica a nativei din Leu, va suplini eventualele goluri. Un lux cat de mic e suficient sa o faca fericita. Ii plac jocurile astfel ca va angrena intreg alaiul cu mare placere in diverse jocuri distractive. De pilda, un mini-festival de karaoke ar fi cu siguranta pe placul ei. Iubeste copiii, astfel ca adora prezenta micutelor domnisoare si cavaleri de onoare. Fiind o buna cunoscatoare a psihologiei copiilor, si de o generozitate excesiva, va angaja o bona isteata sau un clovn, pentru a asigura si celor mici distractia. Stiind ca micutii obositi devin irascibili, cand ii vede somnorosi, ii pregateste de culcare intr-o incapere special amenajata, ademenindu-i cu povesti. Cand are de rezolvat o multitudine de treburi, va fi foarte recunoscatoare celor care ii sar in ajutor in pregatirile nuntii. Insa, indiferent cine si cu ce va contribui la reusita evenimentului, intreaga festivitate trebuie sa reflecte maretia ei. Din acest considerent nu va ceda pozitia decizionala nimanui. Bunavointa, creativitatea si originalitatea ei asigura cununiei o atmosfera de neuitat.
Propunerea noastra. Doresti ca totul sa fie perfect si sa detii controlul absolut in organizarea nuntii. Pe deasupra, esti si personajul principal al evenimentului, mireasa-regina! Nu crezi ca risipa de energie e mult prea mare? Ai putea diminua stresul, menajandu-te, prin angajarea unui specialist in organizari.
Accesoriile. Orice accesoriu se potriveste unei veritabile regine este bine-venit. Culoarea ei preferata fiind auriul stralucitor, iar metalul indragit, bineinteles, aurul, prezenta din belsug a unor elemente de acest fel accentueaza fastul. Invitatiile pot fi scrise si decorate cu auriu, iar servetelele, de ce nu, la fel. O pereche de sandale aurii, elegante, i se potrivesc de minune. Luxul si eleganta trebuie sa caracterizeze si automobilul cu care soseste mireasa din Leu. Un tort bogat impodobit, cu multe etaje si viu colorat, inspira maretia momentului, fiind un desert realmente regesc.
FECIOARA (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)
Stilul nuntii. Perfectionista nativa din semnul Fecioarei emana un aer retinut, dar senzual. Dominand in cazul ei tendinta de “a critica”, isi va pregati minutios cununia, fiind o maximalista innascuta. Rochia de mireasa potrivita este de un rafinament fin, cu o tenta erotica, eleganta. Rochiile simple, stilul empire, exprima pretentiile ei. Voalul este foarte important pentru mireasa nascuta sub semnul Fecioarei. Rafinamentul ei impune un voal lung, pana in pamant. Inclinatia spre arta, caracteristica ei, face posibila crearea unei rochii de mireasa originale, chiar de ea insasi. Machiajul, in ton cu intreaga infatisare, va fi discret si elegant. Extravaganta unui machiaj puternic ar perturba aura perfectionista. Deosebit de frumos si potrivit ar fi ca dupa cununia religioasa, tanara pereche sa dea drumul unor porumbei albi sa-si ia zborul. Fiind un semn de pamant, nativa din Fecioara este un bun organizator, dar maximalismul ii incurca socotelile. De aceea, este bine sa fie ajutata in pregatiri. Memoria stralucita o face sa retina toate amanuntele, incepand cu decorul si pana la meniu, iar preocuparile ei duc intotdeauna la un rezultat perfect. Analizeaza cu atentie totul. Pentru evitarea intarzierilor cauzate de minutiozitatea ei excesiva, e binevenita stabilirea unor termene fixe pentru finalizarea fiecarui lucru. Cununia nativei din Fecioara va fi deosebita si memorabila prin insasi simplitatea ei perfecta, constituind un punct de pornire ideal pentru o viata de cuplu fericita.
Propunerea noastra. Stresante sunt zilele dinaintea nuntii, nu-i asa? Cu atat mai mult cu cat esti si perfectionist-maximalista! Ai putea scapa de oboseala psihica si fizica cu ajutorul unei vacante scurte, inaintea marelui eveniment, atunci cand pregatirile se afla deja pe fagasul cel bun. Bineinteles, pentru acest lucru ar fi bine intai sa inveti sa ai incredere in abilitatile organizatorice ale altor persoane.
Accesoriile. Voalul lung este completat de o diadema fina, cu modele florale si un colier adecvat, cu un medalion mic, o cruciulita din diamante marunte. Locul potrivit pentru cununia nativei din Fecioara este o gradina frumoasa. Perfectionismul o va determina sa pregateasca si sa potriveasca totul cu mare pricepere. Va procura din timp cortul in care va avea loc nunta, asigurandu-se ca este de calitate adecvata. Simtului ei estetic i se potrivesc invitatii deosebite, iar muzicantii si-i va alege dintre cei mai buni. Luna de miere si-o va petrece cu placere intr-o statiune unde se poate relaxa din plin.
BALANTA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)
Stilul nuntii. Din dorinta permanenta de armonie, aceasta fiind tendinta dominanta a nativei din Balanta, ea mereu cantareste, judeca si aspira la echilibru. Avand maniere frumoase si elegante are o reputatie buna. Diplomatia ei dezamorseaza orice atmosfera incordata, oferind solutii pentru compromis. Fiind deosebit de romantica, isi doreste ca ziua nuntii ei sa fie perfecta din toatele punctele de vedere. Este cheltuitoare, dar daca nu are posibilitati materiale, cu multa pricepere poate stabili ordinea prioritatilor legate de nunta. Isteata, ea va cheltui in masura posibilitatilor materiale, dar fara sa simta ulterior lipsa vreunui lucru important. Are un excelent simt estetic si poate clasa in mod realist orice lucru in functie de importanta sa. Nativa din Balanta emana echilibru si stapanire de sine. Nefiind adepta marilor schimbari, rochia ei de mireasa va pastra stilul si croiala rochiilor sale preferate. Frumusetea si eleganta discreta caracterizeaza nativa din Balanta in totalitate, motiv pentru care ea prefera o ceremonie frumoasa si retinuta, intr-un loc linistit, nicidecum nuntile mari, obositoare. Este romantica si acorda mare importanta trairilor de debut. In acest sens, s-ar potrivi ca prima melodie pe care o danseaza ca sotie cu iubitul ei, sa fie piesa lor preferata. Prima zi din viata lor de cuplu casatorit si-o doreste speciala, iar prima noapte petrecuta-n doi, ca sot si sotie, absolut fenomenala. Nativa din Balanta isi va procura pentru aceasta prima noapte de dragoste, cel mai frumos desuu. Doreste tot timpul sa ii multumeasca pe cei din jur. Se simte fericita doar atunci cand si ceilalti sunt fericiti. Astfel, isi va aseza invitatii la masa cu mult tact, avand grija sa creeze teren propice pentru legarea unor noi prietenii, eventual casatorii. Buchetul de mireasa si-l va arunca, cu siguranta, direct in bratele prietenei care isi doreste cel mai mult sa se casatoreasca. Permanenta punere in balanta a lucrurilor determina dificultatea decizionala. In timp ce cantareste diferitele variante e bine ca mireasa din Balanta sa ceara parerea partenerului. Acest fapt va inlesni luarea hotararilor.
Propunerea noastra. Nu trebuie sa te conformezi tuturor cerintelor si asteptarilor celor din jurul tau! Macar in ziua cununiei, cand tu esti cea sarbatorita, incearca sa faci numai ce iti place. Savurati din plin momentele festive unice, dati frau emotiilor si bucuriilor firesti. Ce conteaza daca nu va fi toata lumea de acord? Nu e datoria voastra sa multumiti oamenii prin respectarea intocmai a normelor de conduita. Mai ales in ziua nuntii!
Accesoriile. Lenjeria intima, confectionata din dantela alba, fina, este purtata cu mare placere de nativa din Balanta. Masa festiva poate fi gratios decorata cu niste lumanari de culoarea sampaniei, asezate elegant in suporturi ce amintesc de cupele de sampanie. Agrafa, cerceii si medalionul in forma de inimioara, compuse din margelute de sticla, se potrivesc de minune miresei nascute sub semnul Balantei. In viziunea miresei din Balanta, destinatia ideala pentru luna de miere este Egiptul exotic si misterios.
SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)
Stilul nuntii. Dorinta de “a domina”, caracterul recalcitrant si sexualitatea pasionala a nativilor din Scorpion ascund foarte bine firea lor introvertita si sfioasa. Desi degaja un aer nepasator si rece, nativa din Scorpion este de fapt serioasa, galanta, foarte sensibila si vulnerabila. Cand se apropie ziua cea mare, nativele pot deveni timide, dorindu-si sa fuga cu iubitul intr-un loc exotic, unde sa se casatoreasca in secret, intr-un cadru intim. In acelasi timp, nativele mai curajoase pot savura din plin statutul de personaj principal al zilei. Ele vor depune eforturi serioase pentru a dramatiza ziua nuntii, cu orice pret. Are o fire dificila, dar stiind cu mare pricepere sa-si impuna propriile idei, nativa din Scorpion e capabila de idei trasnite. De exemplu nu se sfieste sa lanseze o alarma falsa de incendiu si sa starneasca panica in randul invitatilor la nunta. Dezorientarea celor prezenti o distreaza de minune, mai ales ca ea este cea care detine controlul absolut asupra situatiei. Pozeaza perfect in postura femeii fatale, astfel ca rochia ei de mireasa va fi extravaganta, super sexi si provocatoare. Muzica ei preferata este pasionala si impulsiva, precum temperamentul ce o caracterizeaza. Ariile de opera ii dau parca aripi, exprimand dragostea nemarginita de care este capabila. Problema ce-o poate intampina nativa din Scorpion in timpul pregatirilor cununiei provine din firea ei suparacioasa. Fiind foarte sensibila, poate fi jignita relativ usor, supararea ei persistand un timp indelungat. Daca a fost ranita profund de cineva in trecut, foarte greu isi va putea tine in frau furia. Acumuland supararea si nutrind-o permanent, la un moment dat se descarca, folosindu-si arma secreta, “dintele veninos”, cu care adesea musca oameni nevinovati. Ar fi indicat in acest sens un autocontrol riguros al pornirilor violente, astfel incat nativa sa se gandeasca bine inaintea folosirii unor cuvinte jignitoare. Daca nativa din Scorpion ar invata sa se destinda, sa se bucure cu toata fiinta ei si sa zambeasca neincetat, vindecarea ranilor si supararilor dureroase din trecut ar fi mult inlesnita. Ea este perfect constienta de toate acestea, iar ziua nuntii ii ofera si motivatia necesara pentru a deveni zambitoare si realmente fericita. In fond, implinirea dragostei impartasite cu iubitul este cel mai minunant lucru care i se poate intampla, deci are un motiv serios pentru a se simti fericita in loc sa se simta furioasa.
Propunerea noastra. In zadar te vei lupta cu morile de vant! Este imposibil ca totul sa se-ntample mereu cum iti doresti. Incearca sa te controlezi si sa nu-ti fie frica sa te simti bine. Pentru a putea fi mai destinsa, roaga-ti mama sau iubitul sa te ajute la solutionarea principalelor probleme.
Accesoriile. O pereche de pantofi din satin albastru-turcoaz se potrivesc miresei din Scorpion. Sala festiva ar arata perfect imbracata in ghirlande albe, luminoase, iar mesele ar fi distinse prin aplicarea unor decoruri confectionate din flori de matase alba. Datorita comportamentului provocator si spectaculos a nativei din Scorpion, ii va face mare placere sa paraseasca masa festiva la miezul noptii, intr-un Ferrari rosu. Dupa o astfel de pornire, unicul tel al drumului nocturn ar fi, desigur, cel mai luxos hotel din imprejurimi.
SAGETATOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
Stilul nuntii. Fiind inzestrate cu un simt al umorului desavarsit, nativele din Sagetator sunt persoane foarte sociabile si indragite. Firea lor aventuriera motiveaza tendinta dominanta de “a explora”. Nativa iubeste din plin viata si incearca sa se distreze cat mai bine. Drept urmare nu va prefera niciodata o nunta clasica. Mai degraba isi doreste o ceremonie scurta si vesela. Insasi ilustrarea semnului, jumatate om si jumatate cal, confirma atasamentul ei fata de ceea ce ce reprezinta acest animal, libertatea si aventura. Adepta a calatoriilor, nativa din Sagetator va prefera sa spuna “Da” undeva in strainatate, intr-o vacanta. O caracterizeaza starile oscilatorii si-i place gluma. Ar distra-o astfel de minune servirea unor portii uriase de cartofi prajiti cu ketchup la masa festiva. Bineinteles, aceasta ar fi doar o gluma inocenta la adresa invitatilor si nicidecum o insulta. Ulterior, cand cei prezenti ar renunta la speranta unui meniu pe cinste, ea le-ar servi cu mare haz mancaruri alese. Cununia este poate cea mai marcanta sarbatoare pentru membrii familiei. Acest lucru nu trebuie tratat cu superficialitate nici de nativa din Sagetator. Astfel, daca opteaza pentru efecte socante in privinta evenimentului (de exemplu, nunta in strainatate), se recomanda ca decizia sa fie comunicata familiei cu mult tact. In ansamblu este un bun organizator, dar nu are rabdare pentru lucruri marunte. Nu are un simt al timpului bine dezvoltat, adesea amanadu-si treburile pana in ultima clipa. Pragmatismul nu o carcterizeaza, motiv pentru care e in stare sa cheltuiasca intreaga suma alocata organizarii cununiei pentru un anumit lucru, pe care “i s-a pus pata”. Daca de exemplu se indragosteste brusc de o anumita rochie de mireasa ori de un restaurant mai special, nici nu-si poate imagina sa nu se casatoreasca imbracata in rochia respectiva si in acel restaurant, indiferent de costuri. Acestea nu constituie probleme, daca iubitul este de acord si finantele permit orice moft.
Propunerea noastra. Deoarece chiar si organizarea nuntii o amani pana in ultimul moment, esti pasibila sa te multumesti cu o calitate inferioara pentru un pret superior. Merita sa lasi chiar si propria cununie la latitudinea norocului? Incearca sa te mobilizezi din timp.
Accesoriile. Pasiunea pentru cai a nativei din Sagetator, se poate materializa prin folosirea landoului ca mijloc de deplasare, dar nici hipodromul, ca loc de desfasurare a evenimentului, nu poate fi exclus. Umorul hiperdezvoltat al nativei din Sagetator nu va considera exagerata nici o idee trasnita. Invitatiile care i se potrivesc sunt vesele si nebunatice. Simpatica mireasa va purta cu placere o gentuta din satin alb, in forma de galeata. Setea ei pentru calatorii ar putea fi stavilita pentru moment, daca destinatia voiajului de nunta ar fi Sydney.
CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Stilul nuntii. Caracterul tenace, perseverent si ambitios al nativei din Capricorn reflecta tendinta ei dominanta de “a disciplina”. Gingasia naturala a nativei din Capricorn este fermecatoare, de aceea i s-ar potrivi de minune o rochie de mireasa usor incretita. Iubeste istoria si e profund atasata de traditii. De aceea, cu siguranta va purta la cununie un lucrusor al bunicii sau al unei rude a iubitului. Va sosi la altar, conform traditiei, la bratul tatalui ei, iar dupa ceremonie va face o multime de fotografii cu familia. Pentru a avea garantia unei cununii reusite, locul de desfasurare va fi supus unor probe riguroase. Stiind tot timpul cum sa-si realizeze obiectivele, organizarea nuntii nu va fi o provocare pentru hotarata mireasa din Capricorn. Insa trebuie sa recunoasca abilitatile celorlalti, de exemplu ale iubitului sau prietenilor, lasandu-i si pe acestia sa participe la pregatiri. Astfel nu va fi suprasolicitata in munca. Respectul pentru parinti adesea se manifesta in cazul nativei din Capricorn excesiv, fiind complet influentabila de acestia. Nu trebuie uitat insa ca ziua cea mare, in care ea este mireasa, este ziua ei si a iubitului. Autoritatea decizionala trebuie sa apartina exclusiv mirilor sarbatoriti. Apreciaza calitatea superioara si aspira la ea pe toate planurile. Prin simtul ei practic, asociaza cu pricepere buna calitate chiar si cu un potential financiar modest. Cununia miresei din Capricorn va fi cu certitudine o sarbatoare frumoasa, clasica si eleganta; un inceput perfect pentru un trai armonios si romantic, alaturi de persoana iubita.
Propunerea noastra. Respectul si dragostea pentru parinti nu motiveaza implicarea lor peste masura in viata ta. Mai ales in ziua nuntii! Aceasta zi, menita a fi pe placul vostru, este o ocazie sa faceti totul asa cum va convine si nu cum pretind parintii ca ar trebui.
Accesoriile. Accesoriile potrivite pentru mireasa din Capricorn sunt cele clasice: tortul etajat, de un alb imaculat, umbreluta de soare alba cu dantela pe margini sau ramele de fotografii aurii, clasice, in care vor arata excelent fotografiile de nunta. Fiind o iubitoare a valorilor trecutului, i se potriveste foarte bine o bijuterie veche. Colierul bunicii cu siguranta ii va purta noroc.
VARSATOR (21 IANUARIE – 19 FEBRUARIE)
Stilul nuntii. Veritabila mireasa a secolului XXI, nativa din Varsator are tendinta dominanta de “a experimenta”. Nu este genul care urmeaza moda, cu precadere stabilind stiluri noi. Moderna si originala, ea este atrasa de progres si de necunoscut. Insa nu trebuie sa merga pana la Las Vegas pentru a avea o cununie neobisnuita. Nonconformismul caracteristic ei poate fi scos la iveala si prin rochia de mireasa. Nefiind adepta traditionalismului, cu placere se va marita intr-o rochie colorata, foarte scurta sau intr-un costumas cu pantaloni sic. Va cauta si va reusi sa-si uimeasca invitatii. Firea ei independenta o va face sa contribuie la cheltuielile nuntii din venitul propriu, pentru a nu fi ulterior indatorata parintilor sau iubitului. Mai mult decat atat, fiind extrem de generoasa, daca nu are nevoie de cadourile parintilor si invitatilor, le va dona in scopuri caritabile. Isi ajuta semenii si contribuie la realizarea scopurilor nobile cu mare entuziasm. Acest lucru o face foarte fericita. Indragita in cercul de prieteni, sociabila nativa din Varsator opteaza frecvent pentru compania prietenilor. Evident si pregatirile nuntii le va face cot la cot cu acestia. Trebuie insa tratata cu atentie sensibilitatea membrilor familiei, care se pot simti astfel, pe buna dreptate, neglijati. Se recomanda impartirea sarcinilor. Astfel, prietenii se pot ocupa de partea creativa a pregatirilor, de exemplu designul invitatiilor, decorarea salii festive, a meselor sau organizarea jocului de artificii ori a celorlalte elemente de efect. Familia poate fi implicata astfel in restul organizarii. Un foc de artificii fastuos poate fi atractia serii si s-ar potrivi de minune cu caracterul scanteietor al nativei din Varsator.
Propunerea noastra. Ar fi bine sa apelezi la sprijinul familiei si al iubitului, astfel incat membrii familiei sa nu se simta ofensati ca sunt exclusi de la entuziasmul pregatirilor.
Accesoriile. Fiind adepta lucrurilor simple dar moderne, mireasa din Varsator va opta cu placere in favoarea unui fir elegant de orhidee alba in locul unui buchet de mireasa. Placerea ei va fi amplificata de un foc de artificii surpriza. Isi va purta piatra ei preferata, ametistul, legat la baza gatului. Avand o multime de prietene, nu va fi o problema pentru ea desemnarea domnisoarelor de onoare. Invitatiile preferate vor fi cele simple, iar noaptea nuntii si-o va petrece cu drag intr-un hotel futurist. Fiind o specialista in incalcarea traditiilor si a conventiilor, nativa din Varsator ar calatori de exemplu la Las Vegas pentru a se casatori, dar nu-i displace nici ideea unei ceremonii serbate intr-o pestera, in mijlocul unui lac sau intr-un avion.
PESTI (20 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
Stilul nuntii. Tendinta dominanta a nativei din Pesti este de “a uni”, fiind o cautatoare a armoniei depline in viata. Isi doreste o nunta de vis, inspirata dintr-o carte de povesti, usor iluzorie, dar plina de mister. Rochia ei de mireasa va fi foarte feminina, voluptoasa, alba si deosebit de aratoasa. Un voal lung pe parul moale prins usor, ii confera alura unei sirene misterioase, ce pluteste. Specifica tuturor semnelor de apa este dorinta de a spune “Da” pe malul unei ape, un lac, un rau sau chiar o mare. Dispune de o puternica incarcatura spirituala, fiind in acelasi timp extrem de sensibila si sentimentala. Va recita cu placere versuri de dragoste impreuna cu iubitul ei, etalandu-si sentimentele reciproc. Admiratoare a artei fotografice, va angaja pentru cununie un fotograf profesionist, care sa-i impartaseasca ideile. Nativa din Pesti e mereu visatoare, iar simtul practic nu o caracterizeaza deloc. Naivitatea ei copilareasca nu este compatibila cu priceperea organizatorica. Are prea multa incredere in oameni, motiv pentru care este vulnerabila si adesea inselata. Insa visele nu pot deveni realitate in lipsa unor planuri functionale, duse la bun sfarsit. La acest capitol, nativa din Pesti are foarte multe de invatat, astfel ca cel mai bine ar fi daca nu s-ar ocupa ea de pregatirile cununiei, ci mai degraba iubitul si parintii ei. Picioarele nativei din Pesti sunt foarte sensibile, de aceea nu este recomandat ca ea sa poarte pantofi nou-nouti la nunta, mai ales ca ii place foarte mult sa danseze. Nativa din Pesti intarzie cu regularitate la toate intalnirile. Punctualitatea nu o defineste nici macar partial. Ar fi indicat, totusi, ca macar in ziua nuntii, iubitul ei sa nu fie nevoit sa o astepte ore intregi. Ar putea sa se simta ofensat in fata invitatilor. Indiferent ca are loc intr-o zi insorita si stralucitoare sau in toiul unei ploi torentiale, cununia nativei din Pesti va fi idilica. Astfel si-o doreste si merita din plin ca visul ei sa devina realitate!
Propunerea noastra. Esti destul de imprastiata, astfel ca vei avea nevoie de o mapa in care sa fie adunate toate anunturile si numerele de telefon legate de nunta. Te sfatuim totodata sa te obisnuiesti cu asezarea mapei respective intr-un singur loc, mereu acelasi.
Accesoriile. Bijuteriile inspirate de mare sunt foarte potrivite nativei din Pesti. Un ceas decorativ, mare si vizibil, este atat estetic, cat si practic pentru mireasa care risca sa intarzie chiar si la propria nunta. Adora poeziile de dragoste si fotografiile de familie alb-negru. Nuferii si deditelul sunt florile ei preferate si aducatoare de noroc. Opaitele plutitoare completeaza tabloul idilic al cununiei de vis a nativei din Pesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu