luni, 5 septembrie 2011

Replici de agatat folosite de barbatii


Ce replici de agăţat folosesc bărbaţii
BerbecTe urmaresc de o jumatate de ora. Cum te numesti?
Berbecul este un barbat comunicativ si indraznet. Cand se indragosteste este capabil sa se arunce cu capul inainte, fara sa-si mai puna prea multe intrebari. Nu suporta sa fie refuzat si isi pune la bataie tot arsenalul de seductie pentru a-si impresiona partenera. Este nerabdator, hotarat si isi doreste sa obtina totul chiar de la primele intalniri. Uneori poate fi inteles gresit, defectul sau fiind ca actioneaza impulsiv, din convingerea ca totul i se cuvine.
TaurM-am pierdut in zambetul tau!
Taurul este un barbat romantic si sensibil. Tacut la prima vedere, odata ce s-a indragostit pune la cale o adevarata strategie pentru a impresiona. Spre deosebire de Berbec, nu se arunca cu capul ininte, ci isi analizeaza foarte bine fiecare miscare. Perechea lui se poate considera o norocoasa, daca adora povestile romantice de dragoste. Ar putea primi in fiecare zi cate un poem de iubire, trandafiri rosii, dedicatii, totul pentru a-i accepta intalnirea.
Gemeni: Cred ca ne-am mai intalnit si ieri si am uitat sa te intreb cum te cheama.
Barbatul nascut in zodia Gemeni este permanent pus pe sotii. Trateaza dragostea ca pe un joc, de aceea complimentele sale par mai de graba capodopere inventate, decat replici sincere. Stapaneste perfect arta conversatiei, de aceea jongleaza exceptional cuvintele. Chiar daca nu-ti doresti sa-l iei in serios, ar fi cam greu sa refuzi o intalnire cu o persoana atat de optimista si de carismatica.

RacPermite-mi sa nu mai cunosc alti ochi… decat ai tai.
Racul este reprezentantul familiei si al stabilitatii. Pretinde o dragoste perfecta, fara ezitari, pe care sa n-o imparta cu nimeni. Este loial si sensibil; odata ce s-a indragostit nu mai are ochi decat pentru perechea sa. Isi va coplesi iubita cu dovezi de iubire si loialitate. Barbatul Rac este un adevarat maestru in arta seductiei si un familist convins. Chiar daca nu are curajul Leului sau siguranta Berbecului, stie foarte bine sa intre pe sub pielea sexului opus.
LeuVrei sa fiu eu soarele tau?
Leul este semnul cel mai orgolios al zodiacului, mandru si independent. Nu mai tine cont de sfaturi sau resurse financiare atunci cand isi curteaza partenera. Nu admite un refuz si nu in ultimul rand, trebuie sa fie cel mai bun. Isi poate coplesi perechea cu tandretea si pasiunea care-i domina caracterul. Insa, este extrem de gelos si odata ce te-a cucerit, ii vei apartine trup si suflet doar lui!

FecioaraPersonalitatea ta este incantatoare!
Barbatul nascut in zodia Fecioara este rezervat si pastreaza in general o oarecare distanta in fata iubiri. Insa, Cupidon nu intreba cand isi trimite sagetile, asadar nu poate ramane indiferent odata ce s-a indragostit. Chiar daca romantismul nu este punctul sau forte, amabilitatea, diplomatia si punctualitatea ii imbunatatesc imaginea in ochii femeilor.
BalantaTrebuie sa te mai vad si maine, si poimaine…ce zici, ne mutam impreuna?
Barbatul nascut in zodia Balanta este sentimental, sensibil si afectuos. Venus, planeta guvernatoare l-a inzestrat cu un farmec natural irezistibil. Este galant, diplomat si stapaneste excelent arta conversatiei. Ar fi incapabil sa traiasca singur si odata ce s-a indragostit este gata sa imparta totul cu femeia viselor lui. Permanent bine imbracat, cu buchetul de trandafiri la spate si zambetul larg, cum sa nu-ti pice cu tronc?
ScorpionSi, cate saruturi pot sa-ti fur in seara asta?
Scorpionul este recunoscut pentru magnetismul care-l emana in jurul sau. Direct si hotarat, nu se sfieste sa–si arate interesul pentru cea care i-a furat inima. Tatonarile initiale sunt considerate copilarii pentru nativul zodiei. Chiar daca se afla la prima intalnire, uimeste printr-o atitudine nonconformista si familiara. Complimentele cu tenta sexuala nu sunt excluse; Scorpionul merge direct la tinta.
SagetatorCum, n-ai observat, m-am indragostit de tine!
Sagetatorul este un barbat direct si nonconformist. Spre deosebire de Scorpion, mizeaza pe o atitudine mai relaxata cand isi doreste sa cucereasca sexul opus. Stie cum sa inveseleasca atmosfera si complimentele sale au intotdeauna o tenta umoristica. Optimist si degajat, Sagetatorul este si un prieten de nadejde, nu doar un iubit pasional.
Capricorn: Esti incredibil de atragatoare, trebuie sa-mi acorzi o intalnire.
Barbatul Capricorn este responsabil si sentimental. Nesigur in fata iubirii, pare detasat chiar daca s-a indragostit. Are nevoie de intelegere si loialitate pentru a-si dezvalui sentimentele in totalitate. Totusi, calmul sau aparent ascunde o personalitate pasionala, extrem de afectuoasa. Capricornul cucereste prin naturalete si sinceritate. Este partenerul ideal pentru adeptele relatiilor stabile, fara complicatii.
Varsator : Am avut o viziune: tu si cu mine singuri pe o insula pustie. Ce zici?
Varastorul este un barbat visator si idealist. In dragoste isi transpune cele mai importante dorinte si se straduieste din rasputeri sa le transforme in realitate. Odata ce-si va intalni perechea, ii va construi un imperiu de iubire si fericire. Are o personalitate complexa, este imprevizibil si spontan. Viata alaturi de el este total opusa banalului.
PestiSunt atras iremediabil de tine!
Barbatul nascut in zodia Pesti este emotiv si senzual, aparent inadaptat la schimbarile bruste. Daca da nas in nas cu iubirea vietii lui, poate fi retinut in exprimare pentru inceput. Insa, timiditatea ii confera o alura fermecatoare si totodata unica. Misterul pe care il emana este incitant si instiga la o apropiere mai intensa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu